Vrijwilligerscongres vrijdag 24 april


Gepubliceerd: 31-03-2015
Heeft u als vereniging of stichting ook problemen om middelen te vinden om uw activiteiten te realiseren? Kom dan naar het congres `Kansen zien, is kansen grijpen' op vrijdag 24 april.
Het congres biedt u als vereniging of stichting uit de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen of Drechterland bij uitstek de kans om te leren hoe u in de huidige tijd uw activiteiten kan blijven ontwikkelen en aanbieden. Daarvoor zijn voor u een aantal interessante workshops georganiseerd die u niet
mag missen. De workshops bestaan uit netwerken, crowdfunding, maatschappelijk betrokken ondernemen, cofinanciering en creatief denken.

Tevens hebben we een inspirerende middagvoorzitter genaamd Juul Martin, een enthousiast voorbeeld voor velen. Zo bouwde hij een woonhuis, zonder enig gebruik van geld. Voor een klein gezelschap is er voorafgaand aan het congres vanaf 12.00 uur een werklunch. Wilt u meedoen aan de werklunch met
wethouders en raadsleden? Vraag dan een vragenlijst aan via evenementen@vrijwilligerspunt.com. De vragen en antwoorden zijn leidraad voor de gesprekken tijdens de lunch.

Locatie: Nieuwe Doelen

Het congres `Kansen zien, is kansen grijpen' wordt voor u georganiseerd door Vrijwilligerspunt voor de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland, op vrijdag 24 april van 13.00 uur- 17.00 uur, in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen.

Wilt u zich opgeven voor het congres? Stuurt u dan een e-mail naar evenementen@vrijwilligerspunt.com of neem telefonisch contact op met Vrijwilligerspunt, via 0229-216499. Vermeld hierbij welke 2 workshops u graag wilt volgen.