Kansenseminar economische trends en ontwikkelingen Azie

Gepubliceerd op: 18 maart 2015 | Gewijzigd op: 18 maart 2015

Bent u werkzaam in de private sector en wilt u zakendoen in Azie? Kom op 31 maart, tussen 10.30 en 12.30, naar het kansenseminar economische trends en ontwikkelingen voor Azie in Den Haag.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken steunt hen daarbij. Bedrijven kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland terecht voor informatie over internationale afzetmarkten, financiering en investeringsmogelijkheden.

Asian Development Outlook

Juzhong Zhuang, deputy chief economist van de Aziatische Ontwikkelingsbank (ADB) presenteert op 31 maart de `Asian Development Outlook 2015'. Hij preseteert de economische trends en ontwikkelingen voor Azie en gaat hij in op de kansen die dat biedt voor de private sector. Daarbij is speciale aandacht voor de ontwikkelingen en kansen in China. Na de presentatie volgt een netwerklunch.

Meer informatie en aanmelden

Deelnemen aan het kansenseminar is gratis. Aanmelden kan voor 28 maart bij Mila Bahadoer, mila.bahadoer@rvo.nl. Informatie is verkrijgbaar via Arthur van Leeuwen, arthur.vanleeuwen@rvo.nl. Voor deelname krijgt u de digitale versie van het rapport `Asian Development Outlook 2015' toegestuurd. De presentatie van Juzhong Zhuang is in het Engels.