StoreCorporation investeert in ambitieuze en kansrijke webshops

StoreCorporation heeft zich toegelegd op het investeren in succesvolle webwinkels. Het investeringsfonds biedt webwinkels met bijzondere producten de kans door te groeien naar professionele en winstgevende ondernemingen.

Het idee achter StoreCorporation is dat unieke webwinkels vaak niet de kans krijgen zich te ontwikkelen tot een echt succesvol bedrijf. Het ontbreekt vaak aan de juiste kennis en kunde en aan voldoende financiele armslag. Dat zijn de terreinen waarmee de StoreCorporation de webshop ondersteunt.

Initiatiefnemer Jaap Krijgsman, die sinds 2000 zijn sporen als internetondernemer ruimschoots heeft verdiend, is overtuigd van het succes van dit investeringsmodel. Krijgsman: "De online verkopen groeien sterk en wij bieden de parels onder de webwinkels de kans om maximaal van deze groei te profiteren. Met onze ondersteuning is een verdere professionalisering en internationalisering mogelijk en daarmee een omzetgroei van 60 tot 300%. De basis is gezamenlijkheid en schaalgrootte. Weggelegd voor die webshops die blijk geven van ondernemerschap, durf en de wil tot echte samenwerking. Met StoreCorporation en met andere shops die op hetzelfde niveau acteren."

Deze nieuwe manier van ondersteunen van unieke webshops mag zich verheugen in een sterk toenemende belangstelling. De komende tijd wordt tijdens een aantal informatiebijeenkomsten uitleg gegeven over StoreCorporation en de manier waarop webshops kunnen deelnemen aan dit investeringsfonds.