Verkeershinder A6 en N50

31-03-2015 | Rijkswaterstaat Midden-Nederland | persbericht

Rijkswaterstaat voert aankomende nacht reparatie- en bergingswerkzaamheden uit op de A6 tussen Emmeloord en Lelystad en op de N50 tussen Emmeloord en Kampen. Deze wegen zijn eerder vandaag afgesloten geweest in verband met gekantelde vrachtwagens.

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Eerst wordt de A6 afgesloten tussen knooppunt Emmeloord en Lelystad-Noord richting Amsterdam. Zodra de werkzaamheden op de A6 gereed zijn, wordt de N50 tussen knooppunt Emmeloord en Kampen in beide richtingen afgesloten.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen en omleidingsroutes

A6 tussen knooppunt Emmeloord en Lelystad-Noord (11) richting Amsterdam afgesloten: evenals oprit Emmeloord (14) en Urk (13) richting Amsterdam:

* Verkeer richting Amsterdam wordt omgeleid via de N50 richting Kampen, gevolgd door de N307 richting Lelystad (route U19).

N50 tussen Kampen en knooppunt Emmeloord in beide richtingen afgesloten:

* Verkeer vanuit Zwolle wordt omgeleid via afslag Kampen (32) en de N307 richting Lelystad-Noord (route U19). * Verkeer vanuit Emmeloord wordt omgeleid via de A6, afrit Lelystad-Noord (11), gevolgd door de N307 naar Kampen (route U18).

Overige werkzaamheden

Ook wordt gewerkt op de A6 tussen Lelystad (10) en Lelystad-Noord (11) in de richting van Emmeloord. Tijdens deze werkzaamheden blijft er een rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

Gele borden en tekstkarren ter plaatse geven de afsluitingen en omleidingsroutes aan. Werkzaamheden zijn afhankelijk van het luwen van de storm en kunnen worden uitgesteld.

Goed voorbereid op weg met de van A naar Beter app

Wilt u via uw smartphone op de hoogte blijven van (geplande) wegwerkzaamheden op uw routes? Dat kan met de van A naar Beter app voor iPhone, iPad, iPod touch en Android! De app is gratis te downloaden in de App Store of in de Google Play Store. Informatie is ook verkrijgbaar via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.