Railschermproject Beek-Elsloo


ProRail en de gemeenten Beek en Stein zijn voornemens geluidschermen te realiseren langs het spoor te Beek-Elsloo . Er bevinden zich hier namelijk woningen met een dusdanig hoge geluidbelasting ten gevolge van railverkeerslawaai dat volgens de Wet geluidhinder geluidsanering dient plaats te
vinden.

Op dit moment bevindt het project zich in de fase van de start van het uitvoeren van een alternatievenstudie door Prorail. Verder is er een landschapsarchitect ingeschakeld om een goede landschappelijke inpassing van de geluidschermen mogelijk te maken.

Op woensdag 22 april 2015 vanaf 19.30 uur vindt er een informatieavond voor omwonenden plaats in het't Kaar, Stationstraat te Beek. Er zal een presentatie worden gegeven en er kunnen vragen worden gesteld.

U wordt verzocht om u voor 15 april 2015 even aan te melden voor deelname aan deze bijeenkomst door middel van gebruikmaking van het volgende mailadres: wabo@rudzl.nl . Gelieve te vermelden:

Betreft: aanmelding informatieavond railschermproject d.d. 22 april 2015

Naam:

Dit emailadres is overigens uitsluitend bestemd voor aanmelding er kunnen geen vragen worden gesteld via dit emailadres.