Simac sluit aan op Outsourcing Hub

Simac is als een van de eerste ICT-dienstverleners in Nederland aangesloten op Outsourcing Hub, een onafhankelijk online platform dat ICT-serviceproviders en uitbesteders op een unieke manier bij elkaar brengt.

Dankzij Outsourcing Hub kunnen afnemers van ICT-diensten en ICT-serviceproviders elkaar in een eerder stadium vinden. Doordat de partijen elkaar sneller en beter kunnen leren kennen, wordt de kans op een echte match flink vergroot. Het doel is succesvolle ICT-outsourcing, met betere matches, waarbij de benodigde effort en kosten voor alle betrokken partijen omlaag gaan.

Datingsite voor ICT-diensten

Henk Pater, oprichter: "Outsourcing Hub is misschien wel het beste te vergelijken met een datingsite, maar dan wel een waarbij je niet door tientallen profielen met gephotoshopte foto's en gladde verhalen hoeft te worstelen. De match tussen ICT-serviceprovider en ICT-uitbesteder wordt op onze `datingsite' gemaakt op basis van informatie en criteria die door alle providers zijn ingegeven. Dit wordt gekoppeld aan de informatie en de criteria die door de uitbesteder worden gehanteerd. Je ziet dus als uitbesteder alleen de voor jou relevante kandidaten." Simac sluit graag aan bij dit nieuwe concept. Omdat Outsourcing Hub beschikt over een uitgebreide informatieset over ons bedrijf, onze dienstverlening en onze voorkeuren is de kans groter dat we als perfecte match op de radar komen van partijen die wellicht anders niet aan ons hadden gedacht, of die wij niet in beeld hadden. Bovendien kunnen we via Outsourcing Hub ook zorgen dat onafhankelijke adviseurs op elk moment van de dag toegang hebben tot een actueel en volledig beeld van de ICT-providermarkt. Zo kunnen zij op hun beurt de uitbestedende partijen op dit vlak beter adviseren.