De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier overlegd

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier overlegd

CHARLOTTE, North Carolina - (Business Wire)

De Bank of America Company (de "onderneming") heeft vandaag aan haar aandeelhouders bekend gemaakt dat zij op 8 april 2015 een actueel verslag via een 8-K formulier heeft overlegd aan de U.S. Securities and Exchange Commission ("SEC").

Van tijd tot tijd, met inbegrip van het jaarverslag via een 10-K formulier voor het jaar eindigend op 31 december 2014 (het "jaarverslag"), heeft de onderneming aangegeven dat het kan zijn dat zij de resultaten van haar zakelijke segment opnieuw zal kwalificeren, onder andere op basis van de veranderingen in de uitlijning van de organisatiestructuur.

In het jaarverslag meldde de onderneming de resultaten van haar bedrijfsactiviteiten door middel van vijf bedrijfssegmenten: Consumer & Business Banking (CBB), Consumer Real Estate Services (CRES), Global Wealth & Investment Management (GWIM),Global Banking en Global Markets, met de rest van de activiteiten vermeld onder alle andere (All Other). Met ingang van 1 januari 2015 en om de segmenten af te stemmen op de manier waarop de onderneming de bedrijven in 2015 zal beheren, heeft de onderneming de basis van de presentatie gewijzigd en als gevolg van een dergelijke wijziging, heeft zij de resultaten van haar bedrijfsactiviteiten door middel van de volgende vijf bedrijfssegmenten gerapporteerd: Consumer Banking, Global Wealth & Investment Management (GWIM),Global Banking en Global Markets en Legacy Assets & Servicing (LAS), met de rest van de activiteiten vermeld onder alle andere (All Other). Het subsegment Home Loans, dat opgenomen was in het voormalige CRES-segment, is nu opgenomen in Consumer Banking en LAS is een afzonderlijk segment geworden. Een deel van het Business Banking-bedrijf, op basis van de grootte van de client, is verplaatst van het voormalige CBB-segment naar Global Banking en het voormalige CBB-segment is hernoemd als Consumer Banking. De Bank of America Merchant Services, de joint venture voor de verwerking van de handelaren van de onderneming, is verplaatst van het voormalige CBB-segment naar alle andere (All Other). Bovendien zijn bepaalde management accountingsmethodieken, waaronder de behandeling van intersegmentele activa en passiva en de aanverwante toewijzingen verder aangescherpt. Voorgaande periodes zijn voor vergelijkbaarheid opnieuw geclassificeerd.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, volmachtverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Bank of America

Michael Pressman, Assistant General Counsel

+1 980-386-5083

Zie het origineel.