Zwemnieuws van 't Wilgerak


De baden zijn gevuld en het zwemwater wordt door zonne-energie opgewarmd. Vlak voor de opening op 25 april zetten we zo nodig de stookinstallatie erbij om u als bezoeker op ieder openingsuur van de dag 22DEGC te garanderen.

Abonnementen
De periode van de voorverkoop sluit definitief op donderdag 16 april. Bestelde abonnementen in de voorverkoop kunt u op de volgende dagen bij de receptie van het zwembad afhalen en betalen (pinnen is mogelijk): dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag 23 april van 13.00 uur tot 17.30
uur en vrijdag 24 april van 10.00 uur tot 15.00 uur.

U kunt na 16 april nog steeds een abonnement bestellen, echter niet meer tegen het voorverkooptarief. Na 24 april betaalt u de normale prijs, ook indien u uw abonnement voor 15 april heeft besteld, maar niet afgehaald en betaald!

De aanvraag- en opgavenformulieren kunt u vanaf de opening op zaterdag 25 april inleveren bij de receptie van het zwembad.

Particuliere zwemles
Alle leerlingen die in 2014 zijn aangemeld en/of al bij ons les hadden, ontvangen voor 20 april een schriftelijke oproep. Helaas hebben we voor veel nieuwe aanmelders op dit moment geen ruimte. Vanaf 1 mei kunt u bij de receptie van het zwembad informeren naar uw plaats op de wachtlijst.

Kijk voor meer informatie op www.zwembadschoonhoven.nl.