Vernieuwd Nederland Muziekland terug op Tv bij SBS6

Amsterdam, 17 maart 2015

-- PERSBERICHT –

Vernieuwd Nederland Muziekland terug op Tv bij SBS6

met o.a. Danny de Munk, Ruth Jacott, Lois Lane, Re-Play, Django Wagner en George Baker Muziekprogramma voor liefhebbers van muziek van eigen bodem

Vanaf zaterdagavond 11 april is het Tv-programma Nederland Muziekland terug late night op de zaterdagavond bij SBS6. In het programma komen velen bekende Nederlandse artiesten voorbij en staat één hoofdgast centraal. De presentatie van Nederland Muziekland is in handen van Nick Nielsen.

Het publiek wordt wekelijks getrakteerd op een mix van grote hits, nieuwe releases en gouwe ouwe van Volksmuziek tot Nederpop. Naast live-optredens wordt er in Nederland Muziekland ook aandacht besteed aan evenementen.

In het komende seizoen zullen onder meer Danny de Munk, Wolter Kroes, Ruth Jacott, Thomas Berge, George Baker en Edison winnaar Django Wagner als hoofdgast te zien zijn. Zij verzorgen een optreden in het programma en ontvangen collega’s als Leonie Meijer, Lois Lane, Re-Play, Frans Duijts, Stanley Burleson en Lange Frans.

De opnames vinden plaats in Studio’s Aalsmeer in aanwezigheid van live publiek. De Big Apple studio is voor deze gelegenheid omgebouwd tot een bruisende Hollandse clubsetting. De eerste zes afleveringen worden op 28 & 29 maart opgenomen. Publiek kan zich aanmelden voor kaarten via Vakantieveilingen

Nederland Muziekland bestaat uit 12 afleveringen van een uur en wordt uitgezonden op zaterdagavond om 23.50 uur op SBS6 Nederland Muziekland wordt geproduceerd door Just Productions.

www.sbs6.nl/nederlandmuziekland