De bouwvergunningen worden gedigitaliseerd

Datum: 13 april 2015

Van 20 april tot uiterlijk 1 augustus 2015

De gemeente Bunnik gaat het papieren bouwvergunningenarchief over de periode van circa 1995 tot 2010 digitaliseren. Hierdoor wordt het voor burgers makkelijker om de bouwvergunningen in te zien.

De bouwvergunningen worden in drie maanden tijd gedigitaliseerd. Hiervoor moeten de vergunningen bewerkt worden op een externe locatie waardoor ze tijdelijk beperkt raadpleegbaar zijn voor het publiek.

Het project start op 20 april 2015 en is uiterlijk 1 augustus 2015 afgerond.

Wat betekent dit voor u?

Gedurende deze periode kunt u wel bouwvergunningen opvragen en inzien, maar u moet er rekening mee houden dat er enige tijd tussen de opvraag en de daadwerkelijke inzage kan zitten. Dit kan varieren van een tot twee weken. In de maanden april t/m juli kunt u het beste eerst naar de gemeente bellen om te informeren wanneer een bouwvergunning beschikbaar is. Is deze beschikbaar dan kunt u een afspraak maken om de vergunning in te zien.

Let op:

Wilt u in deze periode geen afspraken via de afsprakenmodule op de website maken voor het inzien van de vergunningen? Wij kunnen niet garanderen dat de vergunning op het door u aangegeven tijdstip voor u klaar ligt.