Open Huis Ronald McDonald Arnhem

Open Huis Ronald McDonald Arnhem

Op zondag 19 april tussen 11.00 en 16.00 uur staan de deuren van het Ronald McDonald huis in Arnhem open voor iedereen. In het Ronald McDonald Huis Arnhem komen ouders, broertjes en zusjes van kinderen en jongeren (0-25 jaar) die onder behandeling zijn bij RMC Groot Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate, om zich even te ontspannen. Voor een langer verblijf kunnen zij overnachten in een van de appartementen. Ook biedt het Huis gezinsvakanties aan voor gezinnen met een kind met een langdurige ziekte of ernstige beperking.

Iedereen is deze dag welkom voor een rondleiding in het Huis en een gesprek met vrijwilligers en ouders. Tijdens het Open Huis kunt u zien wat dit huis de ouders en kinderen te bieden heeft. Voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, waaronder een loterij met veel mooie prijzen. Daarnaast kunt u genieten van een hapje en een drankje en zijn er bijzondere `Huis' cadeaus te koop. De opbrengst van extra activiteiten komt ten goede aan Ronald McDonald Huis Arnhem.

Iedereen is welkom tijdens het Open Huis op zondag 19 april. Ronald McDonald Huis Arnhem is gevestigd op het dak van RMC Groot Klimmendaal (gebouw A) aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem.

Kijk voor meer informatie op: www.ronaldmcdonaldhuisarnhem.nl