Op naar fase 2 Laan 1940-1945 en nieuwe prijsvraag


Foto van het werk aan Laan 1940-1945

De eerste fase, aan de noordzijde van het eerste traject, is klaar. De weg is weer voorzien van asfalt met belijning en de noordelijke helft van de rotonde ligt er mooi bij. Nu gaan we over naar fase 2 van het project. BAM Infra Regio West Wegen werkt van 22 april tot en met 1 mei 2015 op
hetzelfde deel van Laan 1940-1945 maar nu aan de zuidzijde.

Het werkvak begint ter hoogte van het Shell tankstation en eindigt tussen de Vermeerlaan en Mesdaglaan. Een volgende fase betekent ook een nieuwe verkeerssituatie en een nieuwe prijsvraag. We vragen opnieuw uw aandacht, uw medewerking en uw begrip. Samen maken we er iets moois van!

Doe mee en win

Doe mee met de prijsvraag van fase 2 en win een 3-gangen diner voor twee personen bij restaurant De Ridderhof. De vraag luidt: "Hoeveel kilo straatwerk moet de stratenmaker verwerken bij deze reconstructie van Laan 1940-1945?" Hoe u kunt deelnemen aan de prijsvragen leest u op projectwebsite:
Prijsvraag fase 2.

Twitter en app

Met de start van de werkzaamden is twitter-account @BAMln40_45Mssl actief. Ook is de gratis app voor smartphones te downloaden: Laan 1940 - 1945 (Android) en Laan 40 - 45 (Apple).

Fase 2: 22 april tot en met 1 mei 2015

De tweede fase begint ter hoogte van het Shell tankstation en eindigt tussen de Vermeerlaan en Mesdaglaan. Lees alles over het werk, de data, de werktijden, het verkeer en de omleidingen op de projectwebsite: Fase 2.

Bereikbaarheid winkelcentrum Palet

Winkelcentrum Palet blijft doorlopend bereikbaar voor alle verkeer. De aansluiting met de Mesdaglaan moet onvermijdelijk op een moment tijdelijk worden afgesloten voor de aanleg van een nieuwe rotonde. Het autoverkeer wordt dan omgeleid via de Vermeerlaan en de Rembrandtlaan. In de spits
worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Er blijft gedurende de uitvoering een oversteekplaats vanaf de P.C. Hooftlaan naar de Mesdaglaan beschikbaar voor fietsers en voetgangers.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven, bekijk projectwebsite www.maassluis.nl/laan1940-1945.