Flashbackjubileum m.m.v. Introdans

Flashback jubileumvoorstelling m.m.v. Introdans

Muziektheatergroep Flashback voert woensdag 20 mei een multimediavoorstelling op met eigentijdse liedjes, korte flitsende filmpjes, aangrijpende poezie en toneel over Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Vanwege het twintigjarige jubileum van Flashback is in deze voorstelling ook dans te zien van een oud-Flashbackdeelnemer met medewerking van de Arnhemse dansorganisatie Introdans!

De deelnemers die in Flashback samenwerken, hebben hersenletsel gekregen door bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een hersenbloeding of een hersentumor. Ze hebben de afgelopen maanden gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of zijn leerlingen van Brein Support. Ze verbeelden in Flashback de grote ommekeer in hun leven en hoe ze met de vaak moeilijke nieuwe situatie omgaan. Het achterliggende idee is dat de deelnemers van Flashback met deze aanpak enerzijds zelf hun beperking beter verwerken en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking.

De jubileumvoorstelling is woensdagavond 20 mei te zien in de theaterzaal van gebouw A van RMC Groot Klimmendaal, Heijenoordseweg 5 in Arnhem. De voorstelling begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Reserveer wel van tevoren een (zit)plaats. Dit kan vanaf nu via deze link.