Bereid je voor op Koningsdag en download de app DORDT SPORT


Koningsdag biedt dit jaar ook een virtuele belevenis. Een boot van de Dordtse sport vaart mee in de Grande Parade. Op de boot, aangekleed met een sportveld, staat een groot doek met een zwart wit logo, ook wel `marker' genoemd. Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet zo bijzonder, maar
schijn bedriegt! In de marker zit namelijk een verrassende belevenis verscholen. Bereid je voor en download alvast de app!

Dordt Sport geeft ruimte aan beweging! Met deze app word je uitgedaagd om meer sport toe te voegen aan jouw werkelijkheid, maar dan net anders dan dat je gewend bent. Want, als je met je smartphone of tablet de marker in beeld brengt ontstaat een sportieve virtuele werkelijkheid. Deze kun je
alleen met de app ervaren.

DS appHoe het werkt
Ga na www.dordtsport.nl/koningsapp[IMG] en download de app DORDT SPORT op je smartphone of tablet. Open de app, richt je smartphone op de marker en zie de nieuwe werkelijkheid verschijnen.

Vernieuwend
Deze Augmented Reality app is een initiatief van Sportbedrijf Dordrecht. Geheel passend bij de eerste `Koningsdag nieuwe stijl' brengt zij op vernieuwende wijze de echte en virtuele wereld bij elkaar. De app draagt bij aan de beleving van sport in Dordrecht.

Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.