POS Stratus Partners met Powa Technologies, brengen geavanceerde tablet-gebaseerde POS naar Europese detailhandelaren

Vanuit Spanje opererende vooraanstaande verkooppuntleverancier integreert met volgende-generatie hardware voor een POS-oplossing voor iOS en Android met volledige functionaliteit

LONDEN - (Business Wire) - Powa Technologies kondigde vandaag de integratie aan van POS Stratus, een vanuit Spanje opererende leidende POS-software voor detailhandelaren, met haar PowaPOS betalingsplatform voor de detailhandel. De samenwerking tussen deze twee bedrijven zal de beschikbaarheid van geavanceerde, tablet-gebaseerde POS-oplossingen voor de detailhandel in de thuismarkt Spanje en in Europa versnellen.

"Ons partnerschap met PowaPOS plaatst ons in de perfecte positie om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar de alles-in-een tablet POS-oplossingen van handelaars uit alle detailhandelsectoren in Europa," aldus Daniel Garcia Howard, CEO van POS Stratus. "De moderne, gebruikersvriendelijke hardware, in combinatie met het geavanceerde softwareontwikkelingspakket, verschafte ons een fantastische oplossing, die nu al aanzienlijke interesse heeft gewekt bij handelaren.

PowaPOS is het eerste verkooppuntplatform dat speciaal gebouwd is voor tablet-gebaseerde betalingen. Het volledig geintegreerde ontwerp bevrijdt handelaars van de behoefte aan niet-passende randapparatuur en biedt de meest gemakkelijke installatie op de markt. Met een ingebouwde thermische printer, 2D QR/streepjescodescanner, orientatiesensor en de optionele PowaPOS geldlade, allemaal aangesloten met een enkele kabel en met een compacte voetafdruk. Met haar geavanceerde SDK, is PowaPOS het enige tablet-gebaseerde platform dat gemakkelijk integreert met alle POS-softwareapplicaties voor alle besturingssystemen. Het PowaPOS Developer Program ondersteunt ook betalingsapparaten van derden, waaronder NFC/Apple betalingsapparaten en PowaTag, de innovatieve mobiele app voor handelsondersteuning.

"POS Stratus en Powa delen dezelfde visie: het creeren van een POS-oplossing die zowel geavanceerd is als toegankelijk voor alle besturingssystemen. Om deze reden zijn we enthousiast over de mogelijkheid om samen de introductie van het POS-tablet in Europa uit te breiden", aldus Frank Landen, SVP en GM, EMEA, PowaPOS. "Met POS Stratus software, hebben detailhandelaars een krachtige oplossing voor hun bedrijf in handen, voorzien van unieke kenmerken zoals de exclusieve Tweet-korting om handelaren te helpen de kracht van mobiel communiceren te optimaliseren."

De POS Stratus e-POS technologie levert een volledig pakket aan bedrijfs- en marketingkenmerken om midden- en kleinbedrijven te helpen doelgerichter te verkopen en te opereren. Dankzij de cloud-gebaseerde oplossing kunnen detailhandelaren al hun bedrijfsaspecten beheren, van betalingen tot en met voorraadbeheer; van werknemersmanagement tot analysering en QuickBooks integratie. Buiten de uitvoeringskenmerken geeft POS Stratus detailhandelaren krachtige CRM- en marketinghulpmiddelen, inclusief een exclusieve Tweet-korting die klanten beloont voor hun sociale reikwijdte en deelname. POS Stratus wordt ondersteund door meerdere apparaten en besturingssystemen.

Om de PowaPOS en POS Stratus oplossing in actie te zien, bezoekt u POS Stratus in de Hall op de DIA DE LA PERSONA EMPRENDEDORA EN ANDALUCIA 2015 (Dag van het ondernemerschap) in Malaga, Spanje, 29 april 2015.

Over Powa Technologies (www.powa.com)

Powa Technologies is een internationale commercespecialist die technologieen creeert die een naadloze consumentenervaring mogelijk maken voor alle aankoopkanalen: online, offline en overal. Met haar volgende generatie oplossingen PowaTag, PowaPOS en PowaWeb verwijdert Powa de laatste belemmeringen voor onmiddellijke wereldwijde transacties via een revolutionaire, directe mobiele betalingstechnologie, het eerste volledig geintegreerde tablet POS-platform en geavanceerde cloud-gebaseerde e-commerce-oplossingen. Aanzienlijk investeringskapitaal heeft de groei van het bedrijf versneld en de beste vakexperts in de industrie aangetrokken om innovatieve commercetechnologie te ontwerpen, te bouwen en te implementeren in het hart van toekomstige verkoopstrategieen via verschillende kanalen van zowel handelaren als merken. Powa Technologies is gevestigd in Londen, VK, met kantoren in New York, Atlanta, San Diego, Miami, Toronto, Parijs, Madrid, Stockholm, Berlijn, Amsterdam, Milaan, Hong Kong, Singapore, Taiwan en Sjanghai.

Over POS Stratus (www.posstratus.com)

POS Stratus is een jonge vanuit Spanje opererende onderneming die online cloud-gebaseerde verkooppuntsoftware heeft ontwikkeld die detailhandelaren helpt te bereiken wat werkelijk belangrijk is: meer verkopen, de kosten verlagen en de klantenbinding versterken. De software is verkrijgbaar in het Engels en Spaans en voor nieuwe klanten geldt een probeerperiode van 30 dagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Redactie

Powa Technologies

Candace McCaffery, +1 678.640.7822

SVP, Marketing

candacemccaffery@powa.com

Zie het origineel.