Seminar over voedselverspilling tijdens AgriTech in Tel Aviv

Bent u werkzaam in de landbouw- of voedselsector? En wilt u meedenken over voedselverspilling? Tijdens AgriTech in Tel Aviv organiseert de Nederlandse ambassade in samenwerking met het Innovatie Attache Netwerk in Israel een seminar over voedselverspilling.

Van 28 tot 30 april 2015 vindt AgriTech plaats in Tel Aviv. Het is de grootste agrofood beurs in het Midden-Oosten, met deelnemers uit Israel, Azie, Afrika en Europa. Tijdens deze beurs organiseert de ambassade een seminar en showcase om Nederlandse innovaties op het gebied van vermindering

van voedselverspilling te presenteren. Dit vindt plaats op 29 april.

Nederlandse kennispositie

Het doel van het seminar is:

* internationale samenwerking bevorderen op het gebied van research & development;

* de Nederlandse kennispositie en producten promoten aan voedselfabrikanten, importeurs, supermarktketens en overheidsvertegenwoordigers.

Een geselecteerde groep van innovatieve Nederlandse bedrijven krijgt de mogelijkheid hun business case te presenteren.

Aanmelden

Aanmelden voor het seminar kan via nlgovtel@inter.net.il. Geef daarbij aan of u interesse heeft in het presenteren van uw business case.

Innovatie Attache Netwerk Tel Aviv, Marc Nellen, marc@nost.org.il, 12 maart 2015.

Het IA-Netwerk verbindt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken kennis over internationale innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends aan Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en overheden.