EUROSTARS Zomerevenement: kansen voor internationale samenwerking

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe projecten, processen of diensten? Werkt u daarbij als MKB-bedrijf samen met partners uit andere landen? Kom dan naar het Eurostars Zomerevenement!

Centraal staan vooral de kansen die dit internationale samenwerkingsprogramma biedt aan het Nederlandse bedrijfsleven en kennisinstellingen. Ook kijken we terug op de successen van het afgelopen jaar.

Break-out-sessies

Tijdens een aantal break-out-sessies krijgt u de kans om de mogelijkheden van en ervaringen met het Eurostars-programma te bespreken met vertegenwoordigers van succesvol afgeronde Eurostars projecten, goedgekeurde Eurostars 2 voorstellen en collega's uit de sector.

Matchmaking

Een belangrijk onderdeel van de middag is een matchmaking, tussen Nederlandse deelnemers en buitenlandse bedrijven, kennisinstellingen, intermediairs of vertegenwoordigers van de Eurostars kantoren in Europa. De matchmaking vindt gelijktijdig plaats met een netwerkborrel waarbij u uw

projectidee kunt bespreken met een van de (technische) adviseurs van het Eurostars programma bij RVO.nl. Ongeveer 30 tot 50 buitenlandse vertegenwoordigers (bedrijven, instellingen, intermediairs en Eurostars kantoren) zijn aanwezig om de juiste match te maken. We organiseren de matchmaking in

nauwe samenwerking met Enterprise Europe Netwerk (EEN).

Optioneel: bedrijfsbezoek 4 juni

Met name voor de buitenlandse deelnemers organiseren we op donderdag 4 juni een bedrijfsbezoek. Nederlandse bedrijven en instelling zijn ook welkom. Het programma hiervan vindt u binnenkort op de website van EEN.

Meer informatie

Meer informatie over de matchmaking en hoe u uw profiel kunt aanleveren, kunt u vinden via de website van EEN. Voor vragen over de matchmaking kunt u contact opnemen met Michelle Lemmers: michelle.lemmers@rvo.nl.

Heeft u vragen over Eurostars, neem dan contact op met Arnold Meijer: arnold.meijer@rvo.nl. Of raadpleeg de informatie over Eurostars op onze website.