Opknapbeurt bedrijventerrein Gooimeer-Zuid voltooid


Wethouders Marleen Sanderse en Miriam van Meerten knippen lint door om opgeknapte bedrijventerrein gooimeer-zuid te openen

Bedrijventerrein Gooimeer-Zuid heeft in de eerste maanden van 2015 enkele verbeteringen ondergaan. Het riool in de Nikkelstraat en Bronsstraat is vernieuwd en op het gehele bedrijventerrein is de bestaande openbare verlichting vervangen door LED-lampen. In combinatie met het opnieuw verharden
van de opengebroken straten, is de inrichting van de openbare ruimte verbeterd. En aan de Amsterdamsestraatweg zijn nieuwe bomen geplant.

Knelpunten verkeer en parkeren

In 2013 bracht bedrijvenvereniging FIN een rapport uit waarin enkele knelpunten werden benoemd op het gebied van verkeer en parkeren. Mede dankzij subsidie van de provincie Noord-Holland kon de gemeente de knelpunten aanpakken. De firma Van Asch voerde de klus uit.

Opening door wethouders

Op 23 april 2015 verrichtten Marleen Sanderse (wethouder inrichting en beheer openbare ruimte) en Miriam van Meerten (wethouder economische zaken) de openingshandeling, in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de FIN en de firma Van Asch.

Foto: Bob Awick