Bijzondere dochter-vader expositie in gemeentehuis


28 apr 2015

Van woensdag 6 t/m vrijdag 29 mei exposeren dochter Caroline van Duyvenbode en vader Jan van Duyvenbode in de centrale hal van het gemeentehuis. Bijzonder aan deze expositie is dat er nog nooit eerder een dochter-vader expositie in het gemeentehuis heeft plaats gevonden.

Dochter Caroline is een beginnend kunstschilder. Haar voorkeur ligt duidelijk bij portretten. In haar portretten probeert zij altijd de emotie en het karakter van de persoon te vangen. Caroline werkt met acrylverf op canvasdoek, canvasboard of af en toe op een paneel.

Vader Jan is een autodidact met een zeer divers palet. Van typische Katwijkse tafereeltjes en bollenvelden tot exotische boottochtjes. Jan werkt voornamelijk met olieverf op canvasdoek.

Samen zorgen zij voor een zeer veelzijdige expositie waar ongetwijfeld voor ieder wat wils bij is. Dat maakt deze expositie het bekijken zeker de moeite waard. De expositie is te zien tijdens kantooruren in het gemeentehuis van Katwijk aan de Kon. Julianalaan 3.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team communicatie van de gemeente Katwijk, tel. 071 406 5678 of via het e-mailadres communicatie@katwijk.nl.