Herdenking op Canadese begraafplaats op 4 mei


RSS voor Direct regelen

Direct regelen

brondocumenttitel
Bezwaar, beroep en zienswijze
Bezwaar WOZ-waarde
Evenement organiseren
Gevonden en vermiste voorwerpen
Paspoort, identiteitskaart of visum
Taxatieverslag

Naar digitaal loket

Zoekresultaten

Wordt geladen...

* actueel
* nieuws

Herdenking op Canadese begraafplaats op 4 mei

dinsdag 28 april 2015

Er is veel belangstelling voor de grote herdenking op 4 mei 2015 op de Canadese begraafplaats in Holten. De toegangskaarten zijn allemaal uitgegeven.

Heeft u een toegangskaart?
De kaart geeft toegang tot de begraafplaats en gebruik van de shuttlebus. Zonder toegangskaart is het niet mogelijk de begraafplaats te bezoeken. Ook rolstoel- en scootmobiel gebruikers moeten een toegangskaart hebben.
Op de achterkant van de toegangskaart staat belangrijke informatie over de zitplaats en ingang.

Vervoer
Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren bij Mueller Fresh Food Logistics (Industrieterrein De Haar). Daar vertrekt de shuttlebus die u naar de begraafplaats brengt.
Komt u per trein? Dan kunt u links van het NS-station Holten bij Godeschalk (Waagweg) in de shuttlebus stappen. Ook is er een opstapplaats bij de bushalte aan de Wilhelminastraat vlakbij de rotonde Larenseweg/Wilhelminastraat.
Na afloop vertrekken de bussen vanaf dezelfde plek als waar u bent uitgestapt en gaan terug naar het dorp. Het is niet toegestaan lopend naar de begraafplaats te gaan.
Om parkeerproblemen bij de opstapplaatsen te voorkomen is het verzoek aan Holtenaren zoveel mogelijk te voet te komen. Fietsers hebben geen toegang.

Afsluiting wegen Holterberg
Officieel zijn de wegen op de Holterberg van 08.00 tot 15.00 uur afgesloten. De afzettingen worden weggehaald zodra deze niet meer nodig zijn. Dit kan dus eerder zijn dan 15.00 uur.