Laatste subsidieronde Regionale Sociale Agenda's


28 april 2015 - Nieuwsartikel

Vanaf 1 mei tot en met 19 juni kunnen gemeenten en regio's voor de laatste keer subsidie aanvragen op grond van de Uitvoeringsregeling subsidie regionale sociale agenda's.

2015 is het laatste jaar van de Regionale Sociale Agenda's en de bijbehorende uitvoeringsregeling. Er is dit jaar ruim EUR 3,6 miljoen beschikbaar.

In 2012 hebben alle acht regio's in Noord-Holland een Regionale Sociale Agenda (RSA) opgesteld. De RSA's zijn gebaseerd op de Provinciale Sociale Agenda van de provincie Noord-Holland. De thema's zijn: de Wet maatschappelijke ondersteuning, Wonen zorg en voorzieningen en Vitaal platteland. De
afgelopen jaren zijn al tientallen projecten gesubsidieerd. Er kunnen zowel regionale als bovenregionale projecten worden aangevraagd.

Kijk voor meer informatie op het subsidieloket en op de website van Kenniscentrum Wmo en Wonen in Noord-Holland.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel