Belastingaanslag van Munitax binnenkort in de bus


Eind april ontvangen de meeste inwoners en ondernemers in de gemeente Groesbeek de belastingaanslag. Dit jaar voor het eerst van Munitax, de nieuwe naam voor het gemeentelijk belastingkantoor.

Vragen? Bel!

Heeft u vragen over uw WOZ-waarde of uw -aanslag? Bel dan, u heeft binnen 30 seconden iemand aan de lijn. Ook vindt u eenvoudig uitgebreide informatie via de website van Munitax <www.munitax.nl>.

Elk jaar krijgt u een aanslagbiljet voor gemeentelijke belastingen. Heeft u bijvoorbeeld een eigen woning of een bedrijfspand? Dan ziet u op het biljet de WOZ-waarde van uw pand. Dit is de waarde van uw pand op 1 januari 2014. Naast deze waarde vindt u op uw aanslag ook
onroerende-zaakbelasting (OZB), rioolheffing, afvalstoffenheffing of reinigingsrecht. Ga voor meer informatie over de verschillende belastingen naar Munitax.nl. Op de achterkant van de aanslag leest u hoe het zit met kwijtschelding, betalen en bezwaar maken.

Vragen?

De medewerkers van Munitax zitten elke werkdag tussen 8.30 en 12.30 uur voor u klaar via tel. 024-67 80 962. In de meeste gevallen kunnen zij uw vraag direct beantwoorden. Soms is er meer informatie nodig. U wordt dan binnen 5 werkdagen teruggebeld met een concreet antwoord. Veel zaken kunt u
overigens ook eenvoudig online regelen. Denk aan:

* taxatieverslag opvragen
* bezwaar maken
* kwijtschelding aanvragen

Veelgestelde vragen over gemeentelijke belastingen

Bekijk de veelgestelde vragen.

Let op, vanwege enkele sluitingsdagen is Munitax op de volgende dagen niet bereikbaar: 4 & 5 mei, 14 & 15 mei (Hemelvaart) en 25 mei (Tweede Pinksterdag). U kunt op deze dagen wel gewoon zaken regelen via www.munitax.nl.