Vrijwillige verkeersregelaars voor Vierdaagse gezocht


Op donderdag 23 juli, de derde Vierdaagse-wandeldag, oftewel de dag van Groesbeek, heeft Stichting DE 4DAAGSE weer zo'n 16 evenementenverkeersregelaars nodig om op bepaalde punten langs de route toezicht te houden en/of verkeersregulerend op te treden.

Globaal zullen de werkzaamheden tussen 08.00 uur en 15.00 uur plaatsvinden. Omdat het niet eenvoudig is om over voldoende verkeersregelaars te kunnen beschikken, heeft de stichting de hulp van de gemeente Groesbeek ingeroepen.

Wij vragen u daarom bij deze of u zich beschikbaar wilt stellen om op donderdag 23 juli a.s. op te treden als evenementenverkeersregelaar in Groesbeek, onder cooerdinatie van Stichting DE 4DAAGSE. U kunt dit evenement dan van dichtbij meemaken en een steentje bijdragen aan een goede afloop. De
stichting zorgt voor de verplichte instructie verkeersregelaar (e-learning), een veiligheidsvest en de catering.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Mocht u als evenementenverkeersregelaar willen optreden op 23 juli a.s., dan verzoeken wij u zich voor 4 mei a.s. persoonlijk aan te melden. Dit kan op verschillende manieren:

* via e-mail; stuur dan een bericht met uw NAW (naam, adres en woonplaats) gegevens, inclusief geboortedatum naar c.v.echtelt@groesbeek.nl.
* via een telefoontje naar mevrouw C. van Echtelt, telefoonnummer 14024.

Na aanmelding ontvangt u in een later stadium concrete informatie over de verdere gang van zaken van Stichting DE 4DAAGSE. Stichting DE 4DAAGSE en gemeente Groesbeek hopen op uw vrijwillige inzet en danken u bij voorbaat.