Breaxx Alkmaar sluit haar deuren


28 april 2015

Breaxx Alkmaar, het servicepunt van Connexxion op het stationsplein sluit vanaf 1 mei haar deuren. Voor reisinformatie en service kunnen reizigers voortaan terecht bij een speciale servicemedewerker.

De servicemedewerker op het station geeft reisinformatie, informatie over vervoerbewijzen en helpt reizigers de weg te vinden naar de juiste bus. Dat is handig, zeker nu in mei de verbouwing van het stationsgebied start.

De medewerker is herkenbaar aan een fluoriserend geel hesje en is elke weekdag van 7 uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur aanwezig op het busstation.

Metamorfose stationsgebied

"We denken onze reizigers met deze medewerker op het busstation goed van dienst te kunnen zijn. Het stationsgebied van Alkmaar krijgt de komende tijd een flinke metamorfose en dat levert op termijn een mooi, overzichtelijk busstation op. Maar tijdens de verbouwing zal het voor onze reizigers
zo af en toe best lastig zijn om te weten waar ze hun bus kunnen vinden. In dat geval wijst onze servicemedewerker de weg en loopt zelfs mee als dat nodig is", aldus Moniek Verel, marketeer bij Connexxion.

Er wordt nog bekeken of er ook een servicebusje geplaatst kan worden op het stationsplein.