Spetterende opening sportweek Oldebroek


28-04-2015: Op vrijdagavond 17 april vond de opening van de Nationale Sportweek plaats. Een avond vol sport en entertainment.

Zo waren er bijvoorbeeld kinderen van basisscholen uit de gemeente die twee weken geoefend hebben op een dans die zij, speciaal voor de opening, hadden aangeleerd bij Dansschool Bruinewoud.

Het evenement werd officieel door wethouder Liesbeth Vos geopend bij de Talter, door een speciaal parcours te fietsen dat door moutenbikevereniging ATB was aangelegd. Verschillende mensen uit de gemeente deden mee aan deze `afvalrace'.

Na de streetrace van ATB, konden de kinderen samen met de volwassenen, een kijkje nemen bij de overige verenigingen. Zo konden de kinderen pony rijden bij PSV Noord - Veluwe, op het grasveld naast de Talter. Kwam je liever om te volleyballen? Dat kon ook! Blauw - Wit, had volleybalveldjes
uitgelegd, waar iedereen mocht komen volleyballen. OWIOS stond er ook, samen met een aantal bijzondere gasten. Kinderen konden met spelers van PEC Zwolle en NEC, een balletje trappen. Maar dit was nog niet alles, je kon bij de skeelervereniging Wijheruit Oldebroek de skeelers aantrekken en
zelf een stukje skeeleren. Wilde je weten hoe fit je was? Dan kon je terecht bij de combinatiefunctionarissen van Goed Bezig.

Dit jaar was er vanuit Stichting WIEL, een goed doel aan de opening gekoppeld; `De Wensambulance'. Kinderen konden zich tegen een betaling laten schminken, fietsen op swing- of hobbelfietsen of ze konden springen in het springkussen. En dit allemaal voor het goede doel!

Al met al een zeer geslaagde opening, waarbij verenigingen zich goed hebben kunnen laten zien. Bekijk het filmpje dat Locourant maakte van de opening.

Opening sportweek 2015

Voor meer informatie van alle aanbieders kun je kijken op:
www.dansschoolbruinewoud.nl
www.atb-vereniging-oldebroek.nl
www.psv-noordveluwe.nl
www.blauwwit-oldebroek.nl
www.owios.nl
www.wijheruit.nl
www.wiel.nl
www.wensambulance.nl
www.goedbezigoldebroek.nl