print24.com maakt reclameproducten binnen 1 dag

print24.com maakt reclameproducten binnen 1 dag

Online printbedrijf halveert de leveringtijd zonder de prijs te wijzigen

RADEBEUL, Duitsland - (Business Wire)

Het online printbedrijf UNITEDPRINT SE, en haar bekende vlaggenschipbedrijf print24.com, kondigen een permanente verkorting van de levertijden van diverse reclameproducten aan voor de merknamen print24, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat. Het bedrijf biedt nu roll-up banners/displays, gevel-/steigerdoeken, borden/plaatdruk, raamwerken en storestoppers/stoepborden die binnen 1 dag klaar zijn (bijvoorbeeld met prioriteitslevering). Andere levertijden zijn eveneens tot de helft teruggebracht. Voor klanten van print24.com behoren speciale aanbiedingen of deelname aan beurzen op het laatste moment nu tot de mogelijkheden.

Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van print24.com merkt op: "De goede verkoopcijfers voor het eerste kwartaal van 2015 bewijzen dat de maatregelen die we hebben genomen met betrekking tot onze prijsstructuur en levertijden hebben bijgedragen tot een hoog niveau van klanttevredenheid en een uitstekend operationeel resultaat. Bovendien blijven we in de komende weken en maanden werken aan het optimaliseren van bestaande en introduceren van nieuwe diensten en voorzieningen om op dit succesvolle pad te blijven."

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE, samen met haar merknamen print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat, is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van online printing ter wereld. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke printproducten als folders, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten als drukken op textiel, foto's afdrukken, drukken op grote formaten en menukaarten. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m^2. Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen - Belgie, Brazilie, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenie, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

De tekst van deze aankondiging in de oorspronkelijke brontaal geldt als de officiele, gezaghebbende versie. Vertalingen worden slechts voor het gemak geleverd, en dienen te worden geraadpleegd onder verwijzing naar de tekst in de brontaal. De oorspronkelijke tekst in de brontaal is de enige versie van de tekst die wordt geacht rechtsgeldig te zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

UNITEDPRINT.com SE

Mevr. Maria Lehmann,

0049 (0)351 / 27225388

presse@unitedprint.com

Zie het origineel.