Karsten Klein reikt promotieprijs Den Haag uit

28 april 2015

Aanstaande donderdag reikt CDA-wethouder Karsten Klein (stedelijke economie) de Haagse Marketing promotieprijs uit. De prijzen worden elk jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie die onze stad op een bijzondere of onderscheidende wijze gepromoot heeft.

De Den Haag Marketing Promotieprijs vindt dit jaar voor de 23e maal plaats. Een vakkundige jury onder leiding van juryvoorzitter wethouder Klein bepaalt wie er donderdag 30 april met de prijs vandoor gaat. De uitreiking van de promotieprijs vindt plaats bij Omroep West.

Uit een drietal genomineerden wordt een winnaar gekozen. Dat is de partij die het meest heeft bijgedragen aan het genereren van maximale economische spin-off door een toename van het aantal bezoekers aan de stad of een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het verbeteren van het imago van Den Haag. De Aanmoedigingsprijs gaat naar een initiatief met veel potentie voor de toekomst, ook op het gebied van economische spin-off en/of het imago van Den Haag. De winnaar wordt ook in deze categorie gekozen uit een drietal genomineerden.

Genomineerden:

1. Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

2. Nuclear Security Summit 2014

3. WK Hockey 2014

Genomineerden voor de Aanmoedigingsprijs:

1. Festival Designkwartier

2. Hoftrammm

3. Royal Christmas Fair