30-03: Themabijeenkomst "Samenwerken aan een kansrijke toekomst!"


Woorden die met themabijeenkomst te maken hebben, zoals bewoners, participatie, geld etc.Uitnodiging: Een nieuwe aanpak van armoede



Uw inbreng telt

Op 30 maart organiseert gemeente Schinnen een themabijeenkomst voor al haar inwoners. U bent van harte welkom om samen met ons mee te denken en te praten over het thema: "Samenwerken aan een kansrijke toekomst!", voor jong en oud in onze gemeente.

Iedereen doet mee

Iedere inwoner heeft er recht op om mee te doen in de samenleving. Soms gaat dat makkelijk, maar soms is een extra zetje nodig. Met zijn allen moeten we daar een steentje aan bijdragen. Door gezamenlijk de verantwoordelijkheid te nemen, creeren we kansen voor alle inwoners uit onze gemeente.







Onderwerpen

Praat en denkt u onder andere met ons mee over trends als:

* stimuleren van lokale initiatieven;
* armoedepreventie;
* het kind centraal;
* sociaal isolement.

Laat uw stem als burger of maatschappelijk partner horen! Grijp samen met ons de kans om de lokale samenleving van gemeente Schinnen vooruit te helpen. In gemeente Schinnen kan en mag iedereen meedoen

Waar?

Graag ontvangen wij u op maandag 30 maart vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis. Om 19.30 uur starten we met het programma en we eindigen om ongeveer 22.00 uur.

Wilt u als particulier of organisatie spreektijd over dit thema tijdens deze bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden via: griffie@schinnen.nl onder vermelding van naam, onderwerp en telefoonnummer of bellen via 14046.

Voor het volledige programma en meer informatie bekijk de toegevoegde stukken.

* Programma themabijeenkomst.pdfpdf(297,04 KB)
* Aanvullende informatie themabijeenkomsten Schinnen.pdfpdf(57,61 KB)