mogelijk op 5 mei geen Brug over het IJ in Amsterdam

PERSBERICHT, Amsterdam 4 mei 2015

Waarschuwing: mogelijk op 5 mei geen Brug over het IJ in Amsterdam

Mogelijk wordt de Brug over het IJ morgen niet gebouwd en dus ook niet opengesteld voor het publiek. Vanwege de verwachte weersomstandigheden is het mogelijk dat de veiligheid van mensen op de brug niet kan worden gegarandeerd. In de ochtend van 5 mei neemt de organisatie hierover, in overleg met overheden en politie, een beslissing. Om 10:00 uur maken we het besluit bekend op onze website en via sociale media: www.4en5meiamsterdam.nl Facebook 4 en 5mei amsterdam Twitter 45meiamsterdam

Als de brug toch opengaat, vragen we u rekening te houden met regen en wind, zowel tijdens het wachten op de oever als de oversteek. Bent u slecht ter been, bedenkt u van tevoren goed of u in slechte weersomstandigheden de overtocht wilt maken. Neem regenkleding mee. Op de brug kunt u geen paraplu gebruiken.

NB: alle 5 mei-activiteiten zoals de festivals en Vrijheidsmaaltijden in Amsterdam gaan, hier en daar met een aanpassing, gewoon door.

Kijk voor het hele programma op de website www.4en5meiamsterdam.nl Download onze gratis 4en5meiamsterdam-app in iTunes of Google Play.