Rolta onthult Rolta OneView(R) 6.0 - Snel inzetbare analyse-oplossing voor grote hoeveelheden gegevens die klaar is voor cloud

MUMBAI, May 5, 2015 /PRNewswire/ -- Rolta kondigde vandaag een belangrijke vrijgave aan van Rolta OneView (R) 6.0 met zeer verbeterde eigenschappen en functionaliteit om ongekende bedrijfswaarde te bieden aan asset-intensieve ondernemingen. Het heeft 3000+ vooraf gebouwde prestatiemetrieken en scenario's met bedrijfswaarde die op specifieke behoeften van indivduele, verticale markten zijn aangepast, inclusief olie en gas, chemie, energie- en watervoorzieningen en transport.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121023/570667 )

Rolta OneView(R) 6.0 is uniek in het leveren van een out-of-the-box oplossing op ondernemingsniveau dat klaar is voor de Cloud en de behoeften aanpakt van ondernemingen om snel de bedrijfswaarde van grote hoeveelheden gegevens te benutten, evenals OT-IT-integratie via diagnostische, predictieve en prescriptieve analyses om snellere ROI te bereiken. Het biedt probleemloze integratie en tracering van een gebalanceerde scorekaart voor ondernemingen en operationele strategiekaarten met op rollen gebaseerdeKPI's. Rolta OneView(R) gebruikt op effectieve wijze platformen zoals SAP HANA(R) voor analyses in geheugens om belangrijke prestatie-indicatoren te leveren wat van kritiek belang is voor bedrijven om operationele uitmuntendheid te bereiken. Door Rolta'sgepatenteerde technologieen te gebruiken die real time gegevensintegratie bevatten van verschillende bedrijfsvoerings- en bedrijfssystemen, biedt Rolta OneView(R) functieoverschrijdende zichtbaarheid van Bedrijfsvoeringen, Activa, Onderhoud, Betrouwbaarheid, Leveringsketens, Veiligheid voor gezondheid/milieu, Projecten en Bedrijfsinzichten binnen meerdere vestigingen van een onderneming.

Rolta OneView(R) 6.0 komt met 200+ vooraf ingebouwde real time en op ETL-gebaseerde connectoren met een universeel connectorkader om gemakkelijk nieuwe connectoren te ontwikkelen en toe te voegen. Rolta OneView(R) is, wegens de uitgebreide expertise van het bedrijf en IP in geospatiale technologieen, uniek met zijn capaciteit om rijke spatiale analyses te presenteren. Door zijn globalisatie- en localisatie-eigenschappen is Rolta OneView(R) 6.0 in meerdere talen verkrijgbaar, zoals Chinees, Russisch, Japans, Arabisch, enz.

Rolta OneView(R) is op snelle wijze geaccepteerd door klanten en heeft van globale technologische leiders en globale branche-analisten de erkenning gekregen als een kritieke facilitator voor het versnellen van een reeks van programma's voor bedrijfstransformatie van klanten, zoals Operationele integriteit. Het heeft zichzelf voor vele klanten in diverse verticale markten wereldwijd, als een onschatbare oplossing bewezen.

"Wij zijn verheugd dat wij onze klanten een oplossing kunnen aanbieden die op effectieve wijze modewoorden betreffende analyses van grote hoeveelheden gegevens, zoals op computer-streaming gegevens, predictieve analyses, in-memory computing, Hadoop, enz., naar snelle implementeerbare analyses vertaalt. Rolta OneView(R) 6.0 brengt bedrijfsanalyses naar het volgende niveau en biedt uitstekend verbeterde bedrijfswaarde naar klanten,"zegt dhr. Rajesh Ramachandran, president en CTO, Globale product- en technologie-oplossingen.

Over Rolta:

Rolta is een leidinggevende provider van innovatieve IT-oplossingen voor vele verticale branches, inclusief federale en deelstaatregeringen, defensie, binnenlandse veiligheid, nutsvoerzieningen, olie en gas, financiele diensten, productie, handel en gezondheidszorg. Door een unieke combinatie van expertise op IT-, engineering- en geospatiaal gebied, ontwikkelt Rolta buitengewone oplossingen voor deze branches. Het bedrijf verbetert haar branchespecifieke kennis, rijk register van op locatie bewezen intellectuele eigendommen dat fotogrammetrie overbrugt, beeldverwerking, geospatiale toepassingen, bedrijfsinformatie, analyses van grote hoeveelheden gegevens, cloud-computing en door software gedefinieerde infrastructuur om geavanceerde, geintegreerde oplossingen op ondernemingsniveau te leveren. Rolta is een multinationale organisatie met hoofdkantoor in India. De onderneming opereert vanuit 40 locaties over de hele wereld via haar dochterondernemingen en heeft in meer dan 45 landen projecten uitgevoerd. Rolta staat genoteerd op de Bombay Stock Exchange en Nationale beurs in India. De GDR's (global depository receipts) van de onderneming zijn genoteerd aan het Main Board van de Londense beurs. De Senior Notes van het bedrijf staan genoteerd op de Singapore Stock Exchange.

Ga voor meer informatie naar http://www.rolta.com

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121023/570667

Rolta India Limited