Grootste en volledig geintegreerde gezondheidszorgbeurs tHIS 2015 gaat in mei bezoekersrecords breken

Grootste en volledig geintegreerde gezondheidszorgbeurs 'tHIS 2015' gaat in mei bezoekersrecords breken

PEKING - (Business Wire)

De Health Industry Summit (tHIS) 2015, georganiseerd door Reed Sinopharm, wordt van 15 t/m 18 mei 2015 gehouden in het National Convention & Exhibitions Center in het Chinese Shanghai. De laatste cijfers geven aan dat de beurs een vloeroppervlak van 280.000 vierkante meter zal beslaan. Hiermee wordt de beurs het grootste evenement op het gebied van de gezondheidszorg ter wereld in 2015. De beurs zal naar verwachting ook bezoekersrecords breken, met 200.000 professionele bezoekers uit 140 landen.

De organisator Reed Sinopharm is een joint venture van Reed Exhibitions, de toonaangevende organisator van evenementen, en de farmaceutische groep Sinopharm, een Chinees staatsbedrijf. De beurs tHIS is een combinatie van 3 belangrijke Chinese beurzen op het gebied van medische apparatuur en geneesmiddelen: CMEF, PHARMCHINA en API China. Tijdens de beurs wordt een uitgebreide collectie van hoogwaardige en kostenbesparende producten van 6.000 exposanten gedemonstreerd, zoals de allernieuwste medische apparatuur en productie van apparatuur, farmaceutische formuleringen en bestanddelen, fabricagetechnologie, natuurlijke gezondheid en voeding, en nog veel meer.

De lancering van dit belangrijke evenement vormt een nieuw hoofdstuk in de Chinese gezondheidszorgsector en markeert een overgang van lokale marktontwikkelingen naar een groeiende markt met wereldomvattend bereik. Volgens een door de staat in 2013 uitgegeven whitepaper zal de gezondheidssector in China explosief groeien tot maar liefst USD 1,2 biljoen in 2020.

Een sector die duidelijk profiteert van deze groei is de medische apparatuursector. Tussen april 2013 en april 2014 werden maar liefst 1.369 nieuwe ziekenhuizen geopend in China, waarvan 99% particulier was gefinancierd en behoefte had aan nieuwe apparatuur en diensten. Op de tHIS-beurs van dit jaar zijn meer dan 3000 van de in totaal 6000 exposanten leveranciers van medische apparatuur en aanverwante diensten, waaronder belangrijke internationale en lokale exposanten zoals GE, SIEMENS, Phillips, Mindray, United Imaging etc. Farmaceutische fabrikanten en distributeurs die zich voornamelijk bezighouden met API's en formuleringen, nemen de andere helft van de beurs in beslag. Een nieuw, snelgroeiend marktsegment binnen tHIS vormen de producten voor natuurlijke gezondheid en voeding, vertegenwoordigd door Natural Health en Nutrition China, dat een verdubbeling van het aantal deelnemers kent in 2015.

Vooruitlopend op de ongekende investeringsmogelijkheden, heeft de organisator van het evenement de lancering van de China Healthcare Investment Summit aangekondigd als het belangrijkste congres op de lijst van 100 conferenties en evenementen die tegelijkertijd met de beurs plaatsvinden.

Voor meer informatie en inschrijving vooraf kunt u terecht op www.thishealthsummit.com of een e-mail sturen naar this@reedsinopharm.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Reed Sinopharm

Jing Zhang, 0086 (10) 84556580

jing.zhang@reedsinopharm.com

Zie het origineel.