Inloopavond eenrichtingsverkeer Wijnstraat


Inloopavond eenrichtingsverkeer WijnstraatDe Wijnstraat wordt een eenrichtingsweg voor auto's. Hiertoe heeft het gemeentebestuur besloten toen het Verkeersstuctuurplan Centrum in 2013 werd vastgesteld. Op 20 mei is er een inloopbijeenkomst voor belanghebbenden.

Woont u in de Wijnstraat, Nieuwbrug, Voorstraat of Boomstraat of bent u op een andere manier belanghebbende? Of hebt u vragen over dit project? Dan bent u van harte welkom op de inloopbijeenkomst. U kunt op woensdag 20 mei 2015 tussen 17.00 uur en 19.00 uur binnenlopen in kamer 1 van het
Stadskantoor (Spuiboulevard 300). Medewerkers van de gemeente staan klaar om u te informeren over de aanpassingen. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om hierop te reageren.

Veiligheid verbeteren

Het gemeentebestuur wil met de inrichting van de Wijnstraat tot eenrichtingsverkeer de veiligheid voor voetgangers verbeteren en het verkeer op de route Noordendijk - Grote Markt beter laten doorstromen. Om het eenrichtingsverkeer in te stellen worden borden geplaatst. Ook vinden andere
wijzigingen plaats, zoals het toevoegen van enkele parkeerplaatsen en het verwijderen van een bushalte in de Wijnstraat, en het vervallen van enkele parkeerplaatsen en het toevoegen van een bushalte in de Voorstraat.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.