Gemeente Deurne / Gemeente / Actueel / Nieuws / Vooraankondiging bes..




Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om het bestemmingsplan "Stationsstraat-Haspelweg, 1e herziening" voor te bereiden.

Dit bestemmingsplan omvat een aanpassing van het op 11 maart 2014 vastgestelde bestemmingsplan "Stationsstraat-Haspelweg" en heeft alleen betrekking op gronden van de Boerenbond Deurne.

In dit stadium van de planvorming is er nog geen gelegenheid om zienswijzen in te dienen en kan een onafhankelijke instantie geen advies uitbrengen. De stukken over dit voornemen liggen ook niet ter inzage.

Bij het ter inzage leggen van het nog op te stellen ontwerpbestemmingsplan is er de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen. Hiervan zullen burgemeester en wethouders van Deurne kennis geven in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving via het Klantcontactcentrum op ons algemene telefoonnummer: 0493 -387 711.