CTS Eventim Nederland , vertrek van Non-Executive Director

Eventim NL

20 mei 2015 - CTS EVENTIM Nederland, onderdeel van CTS EVENTIM AG & Co. KGaA, maakt bekend dat Non-Executive Director Peter van Ruijven vertrekt bij het bedrijf.

Peter van Ruijven, voorheen managing director van CTS EVENTIM Nederland, zal zijn taak als Non-Executive Director formeel per 1 juni a.s. neerleggen. In de afgelopen periode na de fusie met See Tickets Nederland heeft Peter van Ruijven zijn expertise en jarenlange ervaring succesvol ingezet voor de gefuseerde onderneming. Primaire focus was een verdere ontwikkeling van de pop/rock-content in Nederland en daarbuiten. "De samenvoeging van knowhow, state-of-the-art technologie, stabiliteit en serviceperceptie creeert een nieuwe 'one-stop-shopping' standaard in de markt die ongeevenaarde mogelijkheden biedt aan promotors, artiesten en hun fans".

Quote Peter van Ruijven: "Na een rijke carriere van meer dan 40 jaar in het bedrijfsleven, waarvan 25 jaar binnen de entertainment wereld, heb ik besloten om een stap terug te doen om mij te kunnen gaan richten op mijn andere activiteiten. Melancholisch, maar in het volste vertrouwen dat CTS EVENTIM Nederland haar marktpositie de komende jaren verder zal kunnen gaan versterken."

Quote Henk Schuit, MD CTS EVENTIM Nederland: "Wij voelen ons bevoorrecht dat wij het afgelopen jaar hebben mogen samenwerken met Peter van Ruijven. Hij heeft met zijn jaren lange ervaring en kennis van de ticketingmarkt een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan het migratie en integratieproces na de overname van See Tickets Nederland door Eventim."

CTS EVENTIM AG & Co. KGaA is, met verschillende activiteiten in 23 landen, de grootste ticketing en live-entertainmentonderneming van Europa. Momenteel verkoop het concern jaarlijks meer dan 100 miljoen tickets voor 140.000 verschillende evenementen.