Financial Times: Nyenrode 'Open Executives Programs' opnieuw beste van Nederland

Samenvatting

Nyenrode Business Universiteit is volgens de Financial Times in 2015 voor de derde keer op rij de beste universiteit van Nederland op het gebied van Open Executive Programs.

In de ranking scoren de Nyenrode Open Executive Education programs hoger dan vorig jaar op informatievoorziening, lesmethode & -materiaal, terugkom- en netwerkmogelijkheden na het programma en de behaalde doelstellingen van respondenten. De Financial Times ranking is tot stand gekomen vanuit de waardering van de deelnemers aan de programma's.

Return on Education

De aanpak van Nyenrode kenmerkt zich doordat onze deelnemers aangereikte academische theorie en inzichten direct toepassen in de praktijk. De resultaatgerichte aanpak leidt tot optimale Return On Education voor zowel deelnemer als organisatie. Nyenrode heeft Open Executive Programs op het gebied van Leadership, General Management en Bestuur & Governance voor de complete Life Long Learning Curve van junior manager tot aan de boardroom. Daarnaast biedt Nyenrode meer dan 70 korte courses en masterclasses voor professionals in diverse vakgebieden en sectoren.

Meer informatie over Nyenrode Executive Education & Organizational Development op www.executiveeducation.nl.