Tros TV Show voor UNICEF


21 mei 2015, Hilversum

Op 1 juli staat de Tros TV Show in het reken van UNICEF. Presentator Ivo Niehe neemt ons mee in een reis langs de wereld en laat zien hoe het is om ergens anders op te groeien. Donateurs van UNICEF kunnen bij de opnames aanwezig zijn.

Kindertijd

De TV Show staat in het teken van kindertijd. Want elk kind op aarde heeft het recht om kind te kunnen zijn. Elk kind heeft recht op een veilige en liefdevolle omgeving waarin het gezond kan opgroeien. Wij gunnen alle kinderen een onbezorgde jeugd waarin ze kunnen spelen en leren, hun talenten
kunnen ontwikkelen en volop kansen krijgen. Want wij geloven in kinderen, in wat er van elk van hen kan worden en in wat ze voor de wereld kunnen betekenen.

Samen met u willen we kinderen de best mogelijke kindertijd geven. We helpen hen op elk gebied van hun leven, of het nou gaat om onderwijs, bescherming of goede zorg. Het maakt voor ons niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. Wij zijn er voor hen, onvoorwaardelijk.
Omdat zoveel bij kinderen begint.

Opnames bijwonen

Graag nodigen wij donateurs van UNICEF uit aanwezig te zijn bij de opnames van een wel heel bijzondere uitzending van de TROS TV Show.

Met prominente Nederlanders gaat Ivo Niehe terug naar hun kindertijd. U bent getuige van bijzondere ontmoetingen en hoort indrukwekkende verhalen. Ook nemen wij u mee in de wereld van UNICEF en maken wij u deelgenoot van ons werk voor kinderen dat mede mogelijk wordt gemaakt door uw steun.
Diverse bekende artiesten omlijsten de avond.

De opnames zijn op maandag 22 juni 2015 van 19.00 tot circa 22.00 uur in het Beatrix Theater in Utrecht. Introducees zijn van harte welkom. Via deze link: www.unicef-events.nl/tvshow met de code tvshow kunnen donateurs zich aanmelden. Zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen, is de
stoel voor u gereserveerd.