Samenwerking Maand van het Spannende Boek en Pathe Thuis

Samenwerking Maand van het Spannende Boek en Pathe Thuis

21-05-2015

Gratis film Daglicht bij Geschenkboek Grijs gebied

Niet alleen de boeken van Marion Pauw lenen zich goed voor het witte doek. De meeste filmklassiekers, nationaal en internationaal, vinden hun oorsprong in het boek. Er is dan ook een grote overlap tussen film- en boekenliefhebbers. Daarom is Juni - Maand van het Spannende Boek een bijzondere samenwerking aangegaan met Pathe Thuis: wie in de boekhandel voor EUR12,50 aan Nederlandstalige thrillers koopt krijgt niet alleen het spannende Geschenkboek Grijs gebied van Marion Pauw cadeau maar kan ook de film Daglicht (naar het boek van Pauw) zien bij Pathe Thuis. In het Geschenkboek is een unieke code opgenomen die thrillerliefhebbers de gehele maand online toegang geeft tot Daglicht.

Met Daglicht won Pauw in 2009 De Gouden Strop. De verfilming van Diederik van Rooijen ontving een nominatie voor de publieksprijs van de Gouden Kalveren. `Zo'n mooie actie van Pathe Thuis en de CPNB. Destijds hebben ruim 175.000 mensen het boek gekocht, 250.000 filmliefhebbers de film in de bioscoop gezien en nu krijgen 500.000 lezers Grijs Gebied cadeau en maken we de sterke verfilming van Daglicht voor iedereen toegankelijk. Ik ben trots!', aldus Marion Pauw.

Marion Pauw op tournee en Plaats Delict

Tijdens de Maand van het Spannende Boek worden er i.s.m. het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs (GNM) door boekhandels, bibliotheken, auteurs en thrillerfans signeersessies, lezingen, meet-and-greets en wandelingen georganiseerd bij de favoriete boekhandel of bibliotheek van de thrillerauteur. Marion Pauw, geschenkauteur van de Maand, gaat op tournee en treedt in zo'n 18 boekwinkels en openbare bibliotheken op. Bekijk de website voor het volledige activiteitenprogramma: http://www.maandvanhetspannendeboek.nl/activiteiten

Over Pathe Thuis

Pathe Thuis is voor iedereen via internet beschikbaar en kijk je op PC/Laptop, Smart TV van o.a. Samsung, Sony, LG en Philips of Game Console van Xbox en PlayStation. Bij Pathe Thuis zie je de nieuwste films en betaal je eenvoudig per film. 95% van de gebruikers waardeert Pathe Thuis met een 8 of hoger.