Politie zoekt naar vermiste Marilyn


Politie zoekt naar vermiste Marilyn

Laatste update:
23-05-2015 | 16:39

Hardinxveld Giessendam - De politie is nog steeds op zoek naar de 14-jarige Marilyn van der Wolf uit Hardinxveld-Giessendam. Het meisje kwam gistermiddag niet thuis na school en sindsdien maken de politie en haar familie zich ernstig zorgen.



Mogelijk is Marilyn met de trein naar Amsterdam, Utrecht of Rotterdam gedaan. Tot nu toe ontbreekt ieder spoor van het meisje.

Direct nadat haar vermissing bij de politie werd gemeld is er een onderzoek op gestart. Politieagenten spraken met de familie van het meisje en met vrienden en bekenden. Ook werd haar foto geplaatst op

Politie.nl

en werd deze verspreid via twitter en facebook. Ook binnen de politie eenheden is het signalement en de foto van Marilyn gedeeld, zodat alle politieagenten naar haar uit kunnen kijken.

Het meisje is ongeveer 1.64 m lang en heeft een opvallend litteken op haar linkerwang. Ze droeg op de dag van haar vermissing een lichtblauw 'biker' jasje. Ze heeft een slotjesbeugel en halflang blond haar.



De politie wil graag weten waar het meisje nu is. Weet u dat of heeft u meer informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam via 0900-8844.