Training enquetetool voor gevorderden


De training 'tips en trucs', gehouden op maandag 1 juni, is bedoeld voor mensen die de enquetetool al kennen. De deelnemers aan deze training kunnen een vragenlijst aanmaken in het systeem en online uitzetten. De tool heeft echter meer mogelijkheden dan u denkt en weet!

Tijdens de training 'tips en trucs' krijgt u meer inzicht in mogelijkheden van de enquetetool, zoals:

* uitgebreid gebruik van de flow;

* het gebruik van groepen;

* aanpassen van het uiterlijk van een vragenlijst;

* gebruik van koptekst en voettekst op meerdere manieren

Daarnaast is er aandacht voor de eigenschappen van antwoorden voor het vergemakkelijken van analyseren van data, gebruik van nieuwe vraagsoorten zoals het 'waardeoordeel' en gebruik van de invitatiemodule. Tevens wordt ingegaan op de mogelijkheden van koppeling aan een panelmodule.
Tijdens de training is voor iedere deelnemer een computer beschikbaar. U kunt dus direct zelf het geleerde in praktijk brengen. Het is mogelijk om een vragenlijst mee te nemen en tijdens de training te starten met het online beschikbaar maken van deze lijst.

U kunt de enquetetool alleen gebruiken met Internet Explorer, een andere browser is niet mogelijk.

Niet voor beginners!

Deze cursus is nadrukkelijk bestemd voor mensen die al ervaring hebben met de enquetetool. De starterscursus wordt gehouden op maandag 11 mei 2015.



'Deze cursus wordt georganiseerd door PGOsupport en is bedoeld voor patienten- en gehandicapten- organisaties die landelijk werken.'

>Kijk hier voor meer informatie en wijze van aanmelden

PDF Print [IMG]