The Color Run introduceert SHINE Tour '15 in Nederland

Amsterdam, 17 februari 2015 - The Color Run doet dit jaar tijdens hun nieuwe SHINE tour verschillende landen over de hele wereld aan. Na vijf eerdere uitverkochte edities en ruim 50.000 deelnemers op Nederlandse bodem strijkt The Color Run tijdens deze eenmalige tour op 23 mei ook neer in Amsterdam.

The Color Run is een populair run-evenement dat is overgewaaid uit Amerika. De deelnemers starten in het wit en worden onderweg ondergedompeld in verschillende kleuren. Na vijf kilometer bereikt men de finish en vindt er een gezamenlijke kleurengooi plaats. Nieuw aan de editie van dit jaar is dat de deelnemer wordt uitgedaagd om te schitteren en te stralen. Niet alleen gaan zij gekleurd de finish over, maar worden zij ook bedolven in wolken van glitters. Bij de finish barst het feest los en wordt er gedanst op de beats van de leukste Dj's.

"The Color Run heeft haar succes de afgelopen twee jaar bewezen, wij zijn blij dat er ruimte is voor een derde jaar. Door een enorm hoog fun gehalte, waarbij bewegen en plezier maken worden gecombineerd en waarbij we de bezoeker iets totaal nieuws laten ervaren, maakt dit event de belofte van een unieke ervaring waar," aldus Klaas Rohde, organisator van The Color Run in Nederland.

De kaartverkoop voor The Color Run op zaterdag 23 Mei in Amsterdam startop zaterdag 28 februari om 10:00 uur via de website www.thecolorrun.co.nl