Parkeerverbod Lienden op zaterdag 30 mei


Op zaterdag 30 mei 2015 om 17.00 uur voetbalt FC Lienden tegen SV Kozakken Boys. Er komen meer dan 1500 bezoekers met bussen en personenauto's.

In het geval van calamiteiten is het noodzakelijk dat de hulpdiensten de ingang van het sportpark De Abdijhof snel kunnen bereiken en verlaten. Om stremmingen en opstoppingen van het verkeer te voorkomen worden de bezoekers naar een aantal parkeerplaatsen verwezen.

Waar niet parkeren?

Om de doorstroming van het verkeer te bevorderen, gelden op 30 mei 2015 van 15.00 tot 20.00 uur de volgende verkeersmaatregelen:

Aan weerszijden van de weg worden parkeerverboden ingesteld op de Molenstraat, gedeelte tussen Lienderveldsestraat en Rembrandt van Rijnstraat in Lienden.
De Paulus Potterhof en de Appelgaard wordt afgesloten voor al het verkeer uitgezonderd aanwonenden.

Waar wel parkeren?

De bezoekers worden door verkeersregelaars en verwijzingsborden begeleid naar de parkeerplaatsen nabij zaal Torenzicht aan de Waterstraat, Marktplein, Eindtoe, Papestraat en Molenstraat te Lienden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beheer, E. Sielias, medewerker afdeling Ruimtelijk Beheer, te bereiken onder nummer 14 0344.