Big data grote trend op Fleetmanagement event

Breda, 23 april 2015 - Data wordt steeds belangrijker voor fleetowners. Hoe kunt u slimmer omgaan met alle fleet- en mobiliteitsdata? Hoe krijgt u inzicht hierin? Wie is eigenaar van deze data? Kortom big data krijgt een steeds belangrijkere rol bij wagenparkbeheerders. Juist daarom wordt hier op ingegaan tijdens het Fleetmanagement event op woensdag 27 mei in het NBC in Nieuwegein.

De toegankelijkheid van data speelt een belangrijke rol bij het sturen en vormgeven van een fleet-en mobiliteitsbeleid. Door big data is mobiliteit op maat mogelijk. Tijdens het inhoudelijke programma van het Fleetmanagement event zijn verschillende lezingen bij te wonen waarbij big data centraal staat.

Ook Mobiliteitsbudgetten centraal

Naast big data staan ook "Mobiliteitsbudgetten" centraal. Al jarenlang wordt er in het bedrijfsleven gesproken over het mobiliteitsbudget, maar bedrijven die dit werkelijk invoeren zijn op een hand te tellen. Is het invoeren van een mobiliteitsbudget nou echt zo complex? En hoe zorgt u er voor dat een mobiliteitsbudget succesvol wordt?

Tijd om meer inzicht en antwoorden te krijgen over mobiliteitsbudgetten. Over dit thema worden verschillende sessies gegeven tijdens het break-outprogramma op het event.

Het break-outprogramma

Het volledige break-outprogramma is bekend gemaakt door de organisatie en is terug te vinden op http://www.fleetmanagement.nl/programma/break-outsessies.aspx. Daar vindt u ook alle achtergronden van de lezingen en sprekers.

Uniek platform voor kennisdeling

De sessies en workshops bieden een uitstekend platform voor kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen. De sessies van het break-outprogramma zijn vrijblijvend te bezoeken. Deelname aan de workshops is uitsluitend mogelijk op uitnodiging.

Over het Fleetmanagement event

Ruim 250 professionals hebben zich al aangemeld voor deelname aan het Fleetmanagement event. Dit event is de gehele dag kosteloos toegankelijk voor alle verantwoordelijken voor mobiliteit. De deuren gaan open om 8.30 uur en het programma start om 9.30 uur. Om 10:45 uur vangt het break-outprogramma aan. Meld nu aan via http://fleetmanagement.nl/deelname/aanmelden.aspx.

Over Heliview & Conferences & Training BV

Heliview Conferences & Training BV is organisator van congressen, trainingen, evenementen en vakbeurzen. Onze congressen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkdag voor managers en senior specialisten uit verschillende branches. Door middel van 1-op-1 afspraken, de interactieve kennis- en ervaringscarrousel Merry-Go-Round en ons invitation-only toegangsbeleid bieden wij onze businesspartners en congresdeelnemers de mogelijkheid om een dag te netwerken, kennis uit te wisselen en leads te genereren.

Al jaren zijn wij bij Heliview gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de informatie- en communicatie technologie. Naast congressen en vakbeurzen organiseren wij ook kleinschalige (incompany) trainingen.