Yiwu Imported Commodities Fair: verschuiving in koopkracht in China

Yiwu Imported Commodities Fair: verschuiving in koopkracht in China

YIWU, China - (Business Wire)

De 4e Yiwu Imported Commodities Fair wordt van 4 tot 7 juni 2015 gehouden in het Yiwu International Expo Center in de bruisende Chinese kustprovincie Zhejiang.

De beurs dient als platform voor kopers en verkopers van handelsartikelen voor interactie met elkaar en voor het verkennen van de diverse lucratieve mogelijkheden van de Chinese goederenmarkt. De meeste aanwezigen zullen kopers zijn op zoek naar innovatieve producten, technieken en diensten in de goederensector.

Bijna een vijfde van de wereldbevolking woont in China. Volgens de officiele bevolkingsmeter is China het thuis van 18,9% van de totale wereldbevolking (circa 1,37 miljard mensen). China is daarnaast de op een na grootste economie ter wereld (na de Verenigde Staten), met een bruto nationaal product van USD 11,2 biljoen in 2015. Gelet op het hoge gemiddelde groeipercentage van het BNP van 7,5%, zal het land de Verenigde Staten naar schatting in 2025 inhalen als de grootste economie ter wereld.

Door de inspanningen van China om een economische grootmacht te worden heeft zich een aanzienlijke groeiende middenklasse ontwikkeld. Volgens een rapport van Mckinsey, gebaseerd op de samenstelling van de Chinese middenklasse, zal deze middenklasse in het komende decennium verder groeien, aangedreven door de arbeidsmarkt en beleidsinitiatieven die zullen leiden tot hogere lonen en bevordering van de economie en groei van inkomsten.

In 2012 werd geschat dat circa 14% van de stedelijke huishoudens behoorde tot de hogere middenklasse. In 2022 zal naar verwachting 54% van de stedelijke huishoudens behoren tot deze groep. De groei van de middenklasse leidt tot een evolutie van het winkelend publiek en consumenten, die geen genoegen meer nemen met beschikbaarheid van een beperkt aantal producten. De middenklasse is in staat en bereid om meer te betalen voor goederen uit het buitenland die van hogere kwaliteit zijn en een grotere verscheidenheid bieden.

Als u geinteresseerd bent om een plaats te veroveren op de groeiende binnenlandse goederenmarkt in China, kunt u bellen naar +86-579-85415888 of een e-mail sturen naar: gjb@yiwufair.com, import@yiwufair.com, trade@yiwufair.com, service@yiwufair.com. U kunt ook de website op www.importfair.cn/en/ bezoeken voor meer informatie en om u online in te schrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150527005046/nl/

Yiwu International Commodities Fair Co.,ltd

William Zhong, +86-579-85415475

Mediarelaties

zy@yiwufair.com

Zie het origineel.