Maand van het Spannende Boek: duizend gratis PKVW-checks


Juni is de Maand van het Spannende Boek. In samenwerking met openbare bibliotheken geven PKVW-bedrijven duizend gratis huisveiligheidschecks weg aan nieuwe leden van bibliotheken.

Ieder nieuw lid van de bibliotheek ontvangt informatie over veilig wonen, het Politiekeurmerk en tips en trucs zodat inbrekers de woning links laten liggen. En nieuwe leden kunnen gebruik maken van een van de duizend gratis huisveiligheidschecks.

Huisveiligheidscheck

Met de huisveiligheidscheck wordt snel en eenvoudig gecontroleerd of de woning beschermd is tegen inbraak. Zijn de sloten inbraakwerend genoeg, is de verlichting in orde, zijn er rookmelders geplaatst en de sloten juist gemonteerd? Het is allemaal te achterhalen met de huisveiligheidscheck.
Experts van PKVW-bedrijven controleren het huis samen met de bewoner en geven een advies op maat.

Maand van het Spannende Boek

Het thema van de maand van het Spannende Boek is dit jaar 'Plaats Delict'. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in bibliotheken en boekwinkels. Er is een boekgeschenk, de huisveiligheidscheck en een tournee van verschillende signerende schrijvers.

Een maand vol activiteiten waarbij het CCV als actieve partner betrokken is bij het onder de aandacht brengen van veilig wonen, het politiekeurmerk en tips tegen woninginbraak.

De actie met de gratis huisveiligheidschecks loopt van juni tot en met september 2015. Het CCV wenst iedereen een succesvolle actie toe.

Links

* Meer informatie over het Politiekeurmerk Veilig Wonen op de website politiekeurmerk.nl
* Download de lijst met deelnemende PKVW-bedrijven op de website maandvanhetspannendeboek.nl
* Zie voor meer informatie over de verschillende acties: maandvanhetspannendeboek.nl/bibliotheek.html