Ascom behaalt Cisco compatibiliteitscertificaat

Ascom behaalt Cisco compatibiliteitscertificaat

GOeTEBORG, Zweden - (Business Wire)

Ascom maakt bekend dat de Ascom Myco smartphone het Cisco certificaat van compatibiliteit* met Cisco Unified Communications Manager (CUCM) versie 10.5 heeft behaald. Het Internet of Everything (IoE) blijft mensen, processen, data en dingen samenbrengen om de relevantie van netwerkverbindingen te verbeteren. Als lid van het Cisco(R) Solution Partner-programma kan Ascom snel oplossingen ontwikkelen en inzetten om de mogelijkheden, prestaties en het beheer van het netwerk te optimaliseren en zo een meerwaarde te creeren op het IoE.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20150527006787/nl/

Ascom Myco(TM) is een Android smartphone die speciaal ontwikkeld is voor de gezondheidszorg, waarmee verpleegkundigen en artsen overal en altijd over de juiste informatie beschikken. In combinatie met Ascom Unite middleware zorgt de Ascom Myco dat de gebundelde CUCM-communicatiemogelijkheden nauw geintegreerd worden met alle belangrijke apps, waardoor een patientgericht beeld van de situatie ontstaat, inclusief alarmen en berichten.

'Onze missie is betrouwbare, zeer goed presterende oplossingen te bieden. Het certificaat van compatibiliteit* met Cisco Unified Communications Manager (CUCM) is een extern keurmerk, dat de klant de geruststelling biedt dat hij een veilige aankoop heeft gedaan. Met Ascom Myco kunt u ter plekke alarmen en patientoproepen ontvangen. Bovendien zorgt hij voor beter geintegreerde werkstromen en ondersteunt hij op een intelligente manier de kwaliteit van zorg, zonder dat dit veel middelen vergt. In combinatie met Ascom Unite middleware zorgt de Ascom Myco voor een nauwe integratie met de Cisco Unified Communications Manager (CUCM) wat een ongekende synergie oplevert,' aldus Henrik Sandberg, Manager Alliances van Ascom.

Het Cisco Solution Partner Program, onderdeel van het Cisco Partner Ecosysteem, verenigt Cisco met hard- en software van onafhankelijke leveranciers om gezamenlijke klanten geintegreerde oplossingen te kunnen bieden. Als Preferred Solution Partner heeft Ascom het Cisco compatibiliteitscertificaat behaald en kan het zijn klanten 24 per dag, 7 dagen per week klantenservice bieden.

OVER ASCOM WIRELESS SOLUTIONS

Ascom Wireless Solutions (www.ascom.com/ws) is een toonaangevende leverancier van innovatieve communicatie-oplossingen en geintegreerde workflow-intelligence voor ziekenhuizen, de ouderenzorg, organisaties die zelfstandig wonen faciliteren en andere activiteitensegmenten waar missiekritische communicatie van essentieel belang is. Wereldwijd zijn ongeveer 100.000 systemen geinstalleerd. De onderneming biedt een breed scala van spraak- en professionele berichtensystemen aan met toegevoegde waarde voor de klanten, doordat ze hun missiekritische communicatieprocessen ondersteunen en optimaliseren. Deze oplossingen zijn gebaseerd op mobiele telefonie, VoWiFi, IP-DECT, Nurse call en paging technologieen die via Ascom Unite op een intelligente manier in bestaande systemen van bedrijven worden geintegreerd. De onderneming heeft vestigingen in 13 landen en heeft wereldwijd 1200 medewerkers in dienst. Het in 1955 opgerichte en in Goeteborg, Zweden gevestigde Ascom Wireless Solutions is onderdeel van de Ascom Group, die genoteerd is aan de Swiss Stock Exchange (ASCN: SIX).

*Het compatibiliteitscertificaat via Interoperability Verification Testing en Cisco Validated Design is ontworpen om gebruikelijke klantconfiguraties te simuleren en is geen vervanging voor testen op locatie en validatie van de interoperabiliteit in samenhang met de feitelijke implementatie.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150527006787/nl/

Ga voor meer informatie naar https://marketplace.cisco.com/catalog/companies/ascom of neem contact op met:

Ascom Wireless Solutions

Karin Dunberg, +46 761 25 10 24

Marketing Manager, Global Marketing Communications

karin.dunberg@ascom.se

of

Ascom Wireless Solutions

Henrik Sandberg, +46 31 55 94 03

Manager Alliances

henrik.sandberg@ascom.se

Zie het origineel.