Brainstorm gemeentelijk rioleringsplan

Brainstorm gemeentelijk rioleringsplan

Sandra Steeghs

Een keer in de 5 jaar vernieuwen wij het gemeentelijk rioleringsplan (GRP). Dit staat voor 2015 op de agenda.

In het rioleringsplan staat wat wij doen voor onze beheertaak op het gebied van afvalwater (riolering), maar ook voor onze zorgplicht op het gebied van regenwater en grondwater. Ook geeft het plan inzicht in hoe we de werkzaamheden organiseren en wat ze kosten. Daarnaast moet onze watervisie `Renkum werkt aan water' geactualiseerd worden. Daarom voegen wij ook het thema oppervlaktewater toe aan het vernieuwde GRP.

Denk mee over invulling van onze `watertaak'

De gemeenteraad heeft het ambitieniveau per thema op hoofdlijnen vastgesteld. Binnen deze hoofdlijnen moeten beleidskeuzes gemaakt worden en er moet nog worden nagedacht over de verdere concrete uitwerking. Bij beide aspecten willen wij u als inwoner graag betrekken. Daarom organiseren wij op maandagavond 1 juni 2015 van 20.00 tot 22.00 uur een brainstormsessie met inwoners. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in de Trouwzaal van het gemeentehuis, Generaal Urquhartlaan 4 in Oosterbeek.

Aanmelden

Als u mee wilt denken, dan kunt u zich aanmelden bij Manon Wille, projectmanager Water op m.wille@renkum.nl. Als voorbereiding op deze brainstormsessie krijgt u de Startnotitie gemeentelijk rioleringsplan toegezonden.