Jongerenonderscheiding voor Chris Ketterink, vrijwilliger Badminton Amersfoort Noord

EMBARGO TOT EN MET ZONDAG 31 MEI 2015 17.00 UUR

Persbericht gemeente Amersfoort – vrijdag 29 mei 2015

EMBARGO TOT EN MET ZONDAG 31 MEI 2015 17.00 UUR

Jongerenonderscheiding voor Chris Ketterink, vrijwilliger Badminton Amersfoort Noord (BAN)

Op zondag 31 mei 2015 ontvangt Chris Ketterink de Jongerenonderscheiding van de stad Amersfoort uit handen van locoburgemeester Hans Buijtelaar. Chris ontvangt de onderscheiding voor zijn grote inzet voor de badmintonsport in Amersfoort en de sportvereniging Badminton Amersfoort Noord (BAN).

Chris (1994) is student HBO Elektrotechniek in Zwolle. Sinds 2006 is hij lid van de badmintonvereniging BAN en een actieve vrijwilliger voor deze vereniging. Vanaf het begin bezocht hij de Algemene Ledenvergadering en kwam hij met waardevolle adviezen ter verbetering van de communicatie.

Locoburgemeester Buijtelaar: “Chris zet zich altijd volledig in, er wordt nooit vergeefs een beroep op hem gedaan. Hij toont een enorme inzet, grote betrouwbaarheid en enthousiasme. In al zijn gedrevenheid weet hij het vrijwilligerswerk goed te combineren met zijn studie”.

Als lid van de BAN-recreatiecommissie is hij betrokken bij de organisatie en uitvoering van diverse toernooien. Hij verzorgt onder meer de voorbereiding en uitvoering van de jaarlijkse BAN clubkampioenschappen, het Oud en Nieuwtoernooi, het Jeugd Open kampioenschap, de badminton clinics ter gelegenheid van de Koningsspelen, het Ouder-Kindtoernooi en het jeugdkamp van de vereniging.

Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de opzet, beheer en inhoud van de website. Onder zijn leiding werd het BAN net geïntroduceerd en kunnen alle commissieleden zelf hun documenten op de website plaatsen.

Vanaf 2015 is hij betrokken bij de BAN jeugd wervingscommissie en organiseert hij diverse activiteiten om jongeren te enthousiasmeren voor de badmintonsport. Hij werft nieuwe spelers voor de vereniging. Ook is hij lid van de Barcommissie.

Noot voor de redactie,