Commissievergaderingen in juni


12 mei 2015 Commissievergaderingen in juni

Raadsvergadering

De raadscommissies Middelen, Samenleving en Ruimte houden in juni een openbare vergadering om 20.00 uur in de Burgerzaal van het raadhuis aan het Raadhuisplein 1 te Heemstede. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

* De commissie Samenleving bespreekt op dinsdag 9 juni o.a. Terugkoppeling stand van zaken decentralisaties Sociaal Domein, Mantelzorgondersteuning in Heemstede (B-stuk), Werkvoorzieningsschap Zuid-Kennemerland (Paswerk) (B-stuk) en Evaluatie peuterspeelzaalbeleid (B-stuk).
* Op de agenda van de commissie Middelen op woensdag 10 juni staat o.a. Voorjaarsnota, Kadernota en APV.
* De commissie Ruimte bespreekt op donderdag 11 juni onder andere het Plan van aanpak nota duurzaamheid 2016-2020 en Plan van aanpak woonvisie Heemstede. Tijdens de commissie Ruimte van maandag 15 juni worden de uitkomsten van de enquete parkeerbeleid stationsomgeving besproken.

Bekijk de volledige agenda's van de commissievergaderingen door in de vergaderkalender op de betreffende vergadering te klikken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------