Gemeente in gesprek met inwoners over Wmo en jeugdhulp

Wethouder Jolanda de Witte (Gezondheid en Jeugd) wil graag met inwoners in gesprek over hun ervaringen met de Wmo en de jeugdhulp. U bent 4 juni om 19.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom in het gemeentehuis.

Per 2015 heeft de gemeente op deze gebieden veel nieuwe taken en verantwoordelijkheden gekregen. De veranderingen kunnen grote gevolgen hebben voor inwoners. Het college en de raad willen daarom graag vinger aan de pols houden. Door met inwoners in gesprek te gaan kunnen ervaringen worden gedeeld. Wat merkt u als betrokken inwoner van de wijzigingen in de wet en de uitvoering daarvan door de gemeente? Wat gaat er goed, wat gaat er fout? Hoe zou het volgens u beter kunnen en wat zijn de struikelblokken? Bij de bijeenkomst zijn ook medewerkers van de gemeente aanwezig. Zij noteren uw vragen en opmerkingen en waar van toepassing wordt uw inbreng gebruikt om de uitvoering van de taken verder te verbeteren.

4 juni

Het gesprek is op 4 juni 2015 van 19.00 uur tot 20.30 uur in het gemeentehuis , Raadhuisplein 3 in Zwijndrecht. Wilt u in gesprek met de wethouder stuur dan een mailtje naar: ljilleba@zwijndrecht.nl of bel op dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur naar 078 770 3622.