Lelystad stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Geplaatst: 5-6-2015

Woensdagavond 17 juni organiseert Ondernemersplein Lelystad, samen met ISOFastTrack een informatiebijeenkomst in het stadhuis. Ondernemers horen daar alles over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de MVO Challenge.

Ondernemersplein Lelystad

Het college van Lelystad heeft Lelystadse ondernemers een brief gestuurd waarin ze worden gestimuleerd tot maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. In het bijzonder worden ze uitgenodigd deel te nemen aan de `MVO Challenge', uitgevoerd door het bedrijf ISOFastTrack.

Informatiebijeenkomst

Voor de Challenge zijn 15 plaatsen beschikbaar. Deelnemende bedrijven dingen tevens mee naar de prijs `Meest Verantwoorde Ondernemer van Lelystad'. De informatiebijeenkomst begint om 19.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 17 juni in het Ondernemersplein kan via de website van ISOFastTrack.

Masterclasses

Deelnemers aan de MVO Challenge worden in vijf masterclasses wegwijs gemaakt in de materie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bedrijven gaan gezamenlijk bezig met business modellen en met een actieplan op basis van de internationale richtlijn ISO 26000. Na afloop weten de ondernemers
wat MVO is, waar kansen liggen en hoe die te benutten.

Het project wordt mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie. De kosten van de masterclasses kunnen daardoor tegen gereduceerd tarief worden aangeboden.

Meer informatie over de MVO Challenge en de ISO-richtlijn is te vinden op www.isofasttrack.nl .